Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от LYBRAtor Покажи съобщение
    Страхотна наблюдателност. Мерси. Ако отида в събота да я гледам ще драсна после един ред.
    С тази кола сме се гонкали и смело мога да кажа че върви много!
    Колата е ТИ и е с регистрация 8500, един ден правеше маневра да вкъщи и го спрях, но беше жената на собственика и тя взе да ми обяснява как мъжа и бил луд по Алфа Ромео.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Правописа в обявата е на мангал.
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
      Peugeout 2.2 HDI 133+++
      Alfa 159 +++ next

Comment

• Днес се разходих да видя това Арезе 3.2 - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=c6pnht.

По стъкла е 2004г. Външният вид е добър. Дребни драскотини по предна броня и десен калник. Останалото е ОК по боята. Колата нямаше батерия, но като ѝ дадоха ток запали веднага. Моторът работеше ОК без да тресе и прекъсва. Гарнитурата откъм изпускателя явно изпуска. Беше омаслено там. Това, което не ми хареса е казанчето за антифириза. Мътно на външен вид. Като го отворих имаше странни налепи наподобяващи кал на малки буци. Не мога да определя какво е.

Колата има хубави гуми летни и предни дискове за смяна. Кожата на предните седалки е поизносена и напукана. На борда на лявата седалка има разшит шев около 8-10см. Корите на вратите и задните седалки са ОК. Топката на скоростите в предната си част е буквално разпрана. Определено не е на 160000км.

Баш шефа не беше там. По телефона цената падна на 7300. Предполагам на 7000 ще я дадат. В този вид на тази цена не е моята кола. При цена около 6 може да помисля.

Дано съм полезен на някого.
        '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
        Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Моята алфа отива за продажба .. пуснал съм тема във "продава автомобили" чакам да се прегледа от модератор.
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Колеги, правилно ли разбирам, че тази:
            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=c3opk3

е САМО с шофьорски airbag?
            Ако е така, има ли шанс да се добавят поне пасажерски и странични и какво трябва да се добави, освен ново табло и предни седалки?
            Има ли някакъв шанс да се добави и ESP или на толкова стара кола е невъзможно? Знам, че по новите го имат като екстра. Просто държа на сигурността, а също държа и на червена алфа, а такива ги няма много много, та за това мисля такива сложни схеми
            Другото дето искам да питам е дали някой има опит с тази авто-къща, за да знам какво да очаквам. Принципно знам, че от с.Труд никак не е желателно да се взима кола, но пуста чревна алфа ми е на сърце и това е! Реално не бързам, аз кола си имам, но все пак мисля да мина да я погледна тази, поне ми е наблизо.
            Last edited by night_pz; d.m.y г., 22:28.
            Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Не се занимавай с глупости. Ще се вкараш в голям филм с тия еърбеци, направо трябва цяла индталация, централа и еърбеци от друга дето ги има, евентуално и салон с такива, за завеси да не говорим. Есп-то е горе долу същата работа. Иначе казано ти трябва кола донор. По-добре се ориентирай към някоя фейслифтова и си я пребоядисай, пък и ако намериш леко чукната, ще стане перфектна ако е нацяло боядисана.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• И това го обмислям като вяриант, но нямам доверие, че ще я боядисат качествено.
                Утре ще отида да видя тази все пак на живо и ще пиша какво е станало.
                Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• http://m.cars.bg/c1496950

Описъл съм всичко подробно тук във форума , жалко че мпдераторите които са отговорни за раздела смятат че нямат работа и не влизат тук и съответно темата ми не може да бъде проверена и одобрена !
                  Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщение
                    И това го обмислям като вяриант, но нямам доверие, че ще я боядисат качествено.
                    Утре ще отида да видя тази все пак на живо и ще пиша какво е станало.
                    Нямаш доверие, че ще я боядисат качестевено, а имаш доверие че някой може да ти инсталира централи,бегове и т.н и те ще се отворят в животозастрашаваща ситуация?
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                      http://m.cars.bg/c1496950

Описъл съм всичко подробно тук във форума , жалко че мпдераторите които са отговорни за раздела смятат че нямат работа и не влизат тук и съответно темата ми не може да бъде проверена и одобрена !
                      Колега какви са ти притесненията за даване на пълната газ на автомобилат ти?
                      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                        Колега какви са ти притесненията за даване на пълната газ на автомобилат ти?
                        Че то и при мен хипотетично някой да дойде да издевателства над колата (нещо, което аз никога не съм си позволявал) и да си тръгне по живо по здраво, то не е познал адреса.

Comment

• Да бе. Вярвай, че няма шанс да купя регистрирана кола, без да ѝ раздам цялата газ и след това спирачки колкото може.
                          Ако някой ми каже да не давам газ на колата му, прав му път. Няма да е мой този автомобил.
                          Все едно да се ожениш за някоя жена, без да си я пробвал в леглото. Ентусиасти колкото искаш, признавам.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Раздаването на всичката газ ще го преглътна при условие че колата е в температурен режим, но спирачки от 200+ до 0 няма как да стане освен ако не е крайно належащо. То е равносилно да си опечеш спирачките и дисковете. Докато се качиш и се усеща дали е читава или не, няма нужда чак от зверски издевателства.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              Да бе. Вярвай, че няма шанс да купя регистрирана кола, без да ѝ раздам цялата газ и след това спирачки колкото може.
                              Ако някой ми каже да не давам газ на колата му, прав му път. Няма да е мой този автомобил.
                              Все едно да се ожениш за някоя жена, без да си я пробвал в леглото. Ентусиасти колкото искаш, признавам.
                              Че да не би да те кара на сила да я купуваш? Или пък си единствения купувач?

Comment

• Има нужда от поне едно зверско натискане.Возил съм се в поне 2-ва дизелови автомобила който си показаха рогата при по сериозно намачкване и еднн бенз турбо който също имаше грижи при цяла газ.Относно спирането не смятам,че е необходимо да пържа спирачките.
                                Last edited by juliano155; d.m.y г., 17:04.
                                Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Working...
                                X